Taktinen neuvottelu® – kun vuorovaikutus muuttuu vaikeaksi

LIVE TAI ONLINE -VALMENNUS

Neuvottelu on helppoa, kun osapuolten intressit ovat yhteneväiset. Usein käy kuitenkin niin, että vuorovaikutus ei suju toivon mukaisesti, osapuolten intressit eroavat tai neuvottelussa on niin korkeat panokset, että se muuttaa kohtaamisen luonnetta. Yritysmaailma on täynnä haastavia vuorovaikutustilanteita, edessä on vaikea liikeneuvottelu, myynti ei suju, työyhteisö oireilee tai asiakas käyttäytyy sopimattomasti. Vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat tämän päivän tärkeimpiä työelämän taitoja.

Elämässä kaikki on neuvottelua. Me edistämme näkemyksiämme, pyrimme vaikuttamaan muiden käyttäytymiseen ja tavoittelemme jotain itsellemme tärkeää neuvottelun keinoin. Sen vuoksi kannatta neuvotella hyvin. Taktinen neuvottelu -menetelmästä hyötyvät  kaikki, jotka ovat työssään vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa.

Ota askel tehokkuuteen ja valmenna itsesi ja työntekijäsi neuvottelemaan tai myymään paremmin, hallitsemaan paremmin asiakassuhteita tai luomaan uusia. Meidän avullamme yrityksesi neuvotteluasetelmat ja kilpailukyky paranee.


Asiakkaan tarpeen ja tavoitteiden mukaan räätälöidyt valmennukset ja keynote puheenvuorot hinnoitellaan asian laajuuden ja pituuden mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.